Kezdőlap
Árak
Akciók
Galéria
Zalakaros
Kapcsolat
NYÁRON IS VÁR ZALAKAROS! KÉNYELMES APARTMANOK KÖZEL A FÜRDŐHÖZ! SZÉP kártya elfogadóhely!
Zalakaros

Zalakarosi Fürdő

"Erőt és élményt ad a családnak"

 

 

 

A 45 éves fürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és élményt ad a családnak

1965-től építjük, fejlesztjük, bővítjük fürdőnket az Ön igényeinek megfelelően. Napjainkra strandfürdőnk és fedettfürdőnk mellett rendelkezünk külső-belső élményfürdővel,gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással.

Fő célunk, hogy a család minden korosztályának találkozóhelye legyünk, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezeléseink széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést szolgáljuk, ahol erőt és élményt adunk a családoknak.

A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson!

A zalakarosi gyógyvíz összetétele és hatása egyedülálló Európában.
Az orvosi felügyelet mellett kúraszerűen igénybevett kezeléseink biztosítják a leghatékonyabb fájdalomcsökkentést. A gyógyászat alapját képező gyógyvízünk sokféle problémára ad megoldást.

 

 

Fedett fürdő:
Az év minden napján folyamatosan üzemelő fürdőépületben találhatók a különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedencék, valamint az épület által határolt termálvizes medence.

szolgáltatások: tangentorok (víz alatti vízsugármasszázs), galvánkezelésekl, a súlyfürdő, szolárium, masszázs, a gyógytorna, az elektroterápia, a fangó, és a gyógypakolás, pedikűr, talpmasszázs
Nyitva tartás: egész évben

Élményfürdő:


Fedett részben:
szabálytalan alakú, feszített víztükrű, szűrő vízforgatóval ellátott termálvizes medence, 10 különböző vízi attrakcióval

Finn-, aroma- és fényterápiás szaunák, gőzkabin, gyermek élménymedence
"Fekete lyuk" csúszda
 

Nyitott részben:
Termálvizes élménymedence (vízsugaras masszázs, pezsgőfürdő)
Termálvizes élmény gyerekmedence (vizisün, spriccelő kígyó, csúszda)
Termálvizes hidromasszázs medence

Nyitva tartás: egész évben

 

 

 

 

Termálstrand:

Nyitva tartás: május 1. és szeptember 30. között

Vizipók csodapók gyermekvilág a Zalakarosi Fürdőben!

Gyerekmedence zuhatagokkal, csúszdákkal, különböző spriccelő és mozgó élményelemekkel.

Gyerek kalandpark mászófal, emeletes és fedett játszóház, csúszdákkal, alagutakkal

Tematikus játszóház: bébi birodalom, strandovi, bababarát helyiségek!

 

 

Gyógykezelések:
Az OEP által támogatott kezelésre minden magyar állampolgárságú, TB kártyával rendelkező személy jogosult. A háziorvosi beutalóval a reumatológus szakorvos évente két alkalommal 4x15 db kezelést írhat fel vényre, melyet az OEP támogat.

 


 A Gránit Gyógyfürdő Zrt. ÜDÜLÉSI CSEKK, EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI és SZÉP kártya elfogadóhely

FÜRDŐ HIVATALOS ÁRLISTA

 

KIRÁNDULÁSOK, PROGRAMOK ZALAKAROSON ÉS KÖRNYÉKÉN

"Meríts erőt a természet csodáiból"

Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt rejt.

A „Karosi Nyár” rendezvénysorozat sokféle kulturális, zenei és gasztronómiai élménnyel várja a vendégeket. Minden hosszú hétvégén, nyáron hétvégenként és hét közben is rendezvények, orgonahangversenyek, térzene, operettest, nyaranta kertmozi biztosítja a színvonalas szórakozást. A zenei programok mellett játszóház és gyermekanimátor várja a kicsiket, borházak és esténként utcabál a felnőtteket.

TEKINTSE MEG RENDEZVÉNYNAPTÁRUNKAT

 

Ahova érdemes ellátogatni....

 

Zalakaros Kilátó

Zalakaros egyik nevezetes pontja a kilátó, amely a település Zalamerenye felöli határán található. A kilátóból csodálatos panoráma tárul elénk. Jó idő esetén tisztán látható a Kis-Balaton, illetve a Balaton-felvidék. A népi építészeti stílusú kilátó tövében a Kilátó borozó üzemel.Nyitvatartás: egész évben

Kis-Balaton
Kis-Balaton Ház
A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen
lévő Kis-Balaton bemutatása kapott itt helyet.
Kányavári sziget
Az ide kirándulók megtapasztalhatják a Kis-Balaton különleges vízi világát, láthatják a növény és állatvilágot. A szigetre vezető különlegesen ívelt, fa szerkezetű híd már önmagában is különleges élményt nyújt.
ide feltöltjük letölthető dokumentumként a 10 oldalas kiránduló guide-ot
Kápolnapusztai bivalyrezervátum
A Kis-Balaton közvetlen közelében található, párját ritkító bivalyrezervátumban az állatok viselkedése pihenőhelyekkel és kilátóponttal ellátott másfél kilométeres sétaút bejárásával ismerhető meg breitling replica.
A Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban mintegy 250 bivaly él. A telep az őshonos bivaly fennmaradásában, génállományának megőrzésében fontos szerepet játszik, s egyben a faj bemutatásának hazai központja.
Nyitva tartás: egész évben, hétfőtől vasárnapig, 9:00-től sötétedésig
Galamboki horgásztó
Galambok szomszédságában festői erdők és dombok között található a halastó, mely elsősorban a horgászást kedvelőknek nyújt kellemes szórakozást, de lehet kisebb kirándulás, túra célja is.
A horgásztóban ponty, kárász, süllő, amur, keszeg, csuka és harcsa él. Horgászni május 1. és november 30. között lehet naponta 4-23 óráig. Horgászjegyet a helyszínen a halőrnél lehet váltani naponta 6-23 óra között

Nagykanizsa
Zala megye leghangulatosabb városaként szokták emlegetni. A város páratlan építészeti örökségei tesznek még kellemesebbé egy sétát a főutcán.
Egész éven kiállítások, kulturális programokkal várják a turistákat!
Csónakázó tó 5 km-re a városközponttól: csónakázás, horgászat, kilátó, szabadtéri programok
Keszthely
Mindössze 25 km-re Zalakarostól, a Balaton fővárosa a Festetics kastéllyal, valamint számos kulturális programajánlattal kihagyhatatlan része lehet egy zalakarosi nyaralásnak.


Kerékpárútvonalak Zalakaros környékén
Kis-Balaton körül (30 km)
Zalakaros - Zalakomár - Bivalyrezervátum - Balatonmagyaród - Kányavári-sziget - Zalavár - Zalaszabar - Nagyrada - Garabonc - Zalakaros
Nagykanizsa felé:
Zalakaros - Galambok - Nagyrécse - Nagykanizsa - Gelse - Kilimán - Orosztony - Zalaszabar - Nagyrada - Garabonc - Zalakaros
Somogyi dombok felé:
Zalakaros - Galambok - Zalaszentjakab - Miháld - Pat - Inke - Iharosberény - Nagykanizsa - Nagyrécse - Galambok – Zalakaros

 
Tekintsen meg néhány képet apartmanunkról!
Copyright 2009 zalagyongyeapartman.hu Minden jog fenntartva. Honlapkészítés